XATS

Resultado de imagen de andreu martin xats

Autor: Andreu Martín
Resum: A l’Eva li agrada passar-se hores al Messenger per parlar amb els seus amics. El que passa és que ella no coneix en persona amb els que parla. Hi ha un noi que li diu coses boniques, es diu Supermask. L’ Eva i el seu “misteriós amic” planejen fugir junts perquè estan farts de les seves vides. Però no tot és com ella s’ho espera…
Valoració: 7.5 /10
El puc trobar a… : La biblioteca de l’escola (Català)


NERVE (UN JOC SENSE NORMES)

Resultado de imagen de nerve

Autora: Jeanne Ryan
Resum: Vee és una noia que no destaca en els temes de popularitat, decideix jugar a NERVE, un joc anònim com a prova o veritat però només amb prova. Nerve es retransmet en directe. Els observadors paguen per veure els seus jugadors. Al principi tot és genial però el joc se li escapa de les mans … Tu que ets observador o jugador?
Valoració: 10/10
Ho podem trobar a: Amazon 16,90 €


SAGA PERCY JACKSON

Resultado de imagen de percy jackson

Autor: Rick Riordan
Resum: ¿Que passaria si un dia descobrissis que, en realitat ets fill d’un déu grec que ha de complir amb una profecia? Doncs això és el que li passa a Percy Jackson que a partir dels dotze anys descobreix el gran secret.
Haurà de viure al costat dels seus amics del Campament Mestís, que és un lloc perquè els semidéus entrenin i visquin on tindran lloc moltes aventures.

Valoració: 8/ 10
Ho podem trobar a : Amazon, 18,80 €


SAGA AFTER

Resultado de imagen de after

Autor: Anna Todd

Resum: Tessa Young s’enfronta al seu primer any a la universitat. Acostumada a tenir una vida estable i ordenada amb la seva mare i el seu nòvio Noah, tot el seu món canvia quant coneix a Hardin Scott. Ell és noi dolent de la universitat amb pírcings, tatuatges i una mala vida. La innocència d’ella li desperta cert interès per ell i la seva vida canviarà per complet.

Edat Recomanada: Juvenil

Valoració: 10/10

El podem trobar: Amazon 17 € cada llibre


XÈNIA TENS UN WHATSAPP

Resultado de imagen de chica whatsapp

Títol dels llibres: Xènia tens un WhatsApp, Xènia keep Calm i fes un tuit, Xènia estimar no fa mal
Autora: Gemma Pascual i Escribà
Resum: Xenia i Laia sòn amigues desde infantil, ara van al institut i surten juntes a totes parts. Xenia viu amb la seva àvia, perquè els seus pares van morir quan ella era petita.Un dia les dues amigues van quedar per anar al cinema, però la Laia no pot anar i la Xènia va sola. Coincideix amb el Carles i s’enamora d’ell. Van començar a parlar per WhatsApp i la Xènia sospita que ell sent alguna cosa per ella.
Valoració: 7 /10

El podem trobar a…: La biblioteca de l’escola