1 GERONIMO STILTON


Resultado de imagen de geronimo stilton

Autor: Edizioni Piemme

Resum: Geronimo Stilton es un ratolí que viu a Ratalònia. Després de trobar una estranya capsa al altell, viatja a través del Regne de la fantasía. Allà decubrirà bruixes, fades, dracs, follets… i, A més a més, en aquest llibre, podrás olorar 8 tipus de diferents perfums i pudors. Genial per saber més detalladament les sensacions que experimenta el nostre protagonista!

Valoració: 10/10

On comprar-ho: Fnac, 19.95€

2 BAT PAT


 Resultado de imagen de bat pat

Autor: Roberto Piumini

Resum: Bat Pat és una serie de llibres, on tres germans resolen misteris amb l’ajuda d’un ratpanat. Els nens mantenen les seves investigacions en secret però en Dani està disposat a endevinar els misteris que tenen entre mans. I tu, tel’s perderás?

Valoració: 8,5/10

On comprar-ho: La casa del llibre, 8,95€

3 EL DIARI DEL GREG


Resultado de imagen de diari del greg

Autor: Jeff Kinney

Resum:  En Greg és un nen adolescent que comença l’institut. El seu objectiu és ser el més popular. Una tasca molt complicada ja que, ell no ho és pas. El Greg viurà moltes aventures emocionants amb el seu millor Rowly.

Valoració: 8,5/10

On comprar-ho: Fnac 14.90€

4 TINA SUPERBRUIXA


Resultado de imagen de tina superbruixa

Autor: Knister

Resum: La Tina és una noia molt peculiar. Li encanta la màgia i, desprès de trobar un llibre ple de trucs , decideix posar-ho en marxa. Pot ser, a vegades, se li escapa una mica de les mans però… així és la Tina!

Valoració: 7,5/10

On comprar-ho: Casa del llibre 9,95€