Química Perfecta

Resultado de imagen de Química Perfecta

Autor: Simone Elkeles

Resum: Els nois de l’institut Fairfield, de Chicago, estan dividits per dues  bandes una de South Side i North Side, aquestes bandes no són precisament compatibles. De manera que quan l’animadora Brittany Ellis i el bergant Alex Fonts ,son dos nois de que estan cadascun a una banda diferent, veuen obligats a treballar com a companys en l’assignatura de química. Però cap d’ells està preparat per per a la relació química més explosiva de totes: l’amor.

Valoració: 7,5 / 10

Edat recomanada: Juvenil


Meravellós desastre

Resultado de imagen de Meravellós desastre
Autor: Jamie Mcguire

Resum: Abby creu que ha enterrat el seu fosc passat, però quan arriba a la universitat, un trencacors conegut per les seves lligues d’una nit posa en perill el seu somni d’una nova vida. Ell es Travis Maddox, musculós, cobert de tatuatges i un lluitador de la lliuta lliure. Per Abby és justament el tipus de noi que li atrau, justament el que vol evitar.

Valoració: 8,5 / 10

Edat Recomanada: Juvenil


 It (Això)

Resultado de imagen de it libro
Autor: Stephen King

Resum: Qui o què mutila i mata els nens d’un petit poble nord-americà? Per què arriba l’horror a Derry en forma d’un pallasso sinistre que va sembrant la destrucció al seu pas?
Això és el que es proposen esbrinar els protagonistes d’aquesta novel·la. Després vint anys de tranquil·litat i llunyania una antiga promesa infantil els fa tornar al lloc en el qual van viure la seva infància i joventut com un terrible malson.

Edat recomanada: Per a adults

Valoración: 10/10